Matige regen12.6 ℃

Westfries Museum in Hoorn nh

Bezoekadres:

Westfries Museum

Roode Steen 1
1621cv Hoorn nh
0229-280028
info@wfm.nl
https://wfm.nl

Westfries Museum

Bezoek je Hoorn, dan kun je het Westfries Museum niet missen. Het is gevestigd in een van de mooiste monumenten van Hoorn, pal aan het centrale stadsplein de Roode Steen.

De collectie en het gebouw vertellen samen het verhaal van de Gouden Eeuw met zijn mooie en minder mooie kanten, met daarin speciale aandacht voor de VOC. Het museum verrast je steeds door heden en verleden met elkaar te verbinden. Naast de vaste collectie presenteert het museum een aantal keer per jaar een tijdelijke tentoonstelling.

Heb je weinig tijd? Kies dan voor de topstukken. Wil je juist alles weten, ga dan voor een audiotour. Een ervaring die je niet mag missen, is het virtual reality programma Batavia 1627. Met een speciale bril beleef je levensecht hoe het leven in de stad Batavia (nu Jakarta) er in dat jaar uitzag. Spectaculair en ook erg leuk om te doen met kinderen!

Foto's van Westfries Museum

Westfries Museum image 1
Westfries Museum image 2
Westfries Museum image 3
Westfries Museum image 4
Westfries Museum image 5
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Westfries Museum. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map