Half bewolkt17.9 ℃

Fa. Velko Bandenservice in Noord-Scharwoude

Velko Bandenservice

in Noord-Scharwoude is al meer dan 25 jaar uw bandenspecialist.We zijn een full-service bandenbedrijf dat letterlijk, maar ook figuurlijk haar (banden)sporen in de loop der jaren heeft verdiend.

Hoewel banden bij ons nog steeds de boventoon voeren, zijn we ook een serieuze partner als het gaat om uw veiligheid en een verantwoorde toepassing.

Uitgebreid dienstenpakket Naast banden kunnen wij u helpen met schokdempers, rem- en uitlaatservice, trekhaken, fietsendragers van het merk Hawk (RDW goedgekeurd), sport (Alu) velgen, verlagingssets en wat al niet meer. Al deze diensten verlenen wij bij voorkeur op afspraak.

VACO gecertificeerd Velko Bandenservice in Noord-Scharwoude is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen

4 x 4 banden 4x4Steeds meer mensen zien de voordelen van een 4×4. De auto’s worden niet alleen meer op ruig terrein gebruikt, maar ook op de normale verharde weg. Dit betekent dat moderne 4×4 autobanden zowel op de onverharde als verharde wegen goede prestaties moeten leveren. Een goede 4×4 autoband scoort hoog op trekkracht en comfort.

4×4 autobanden hebben door hun sterke profiel en vele lamellen veel grip op het terrein. Door een speciale rubbersamenstelling halen de 4×4 autobanden bovendien een hoog rendement en veroorzaken ze veel minder geluid op de openbare weg. De meeste 4×4 autobanden hebben een speciale beschermrand om de wielen.

Zo worden beschadigingen aan het wiel voorkomen. Daarnaast zijn er ook de SUV banden. Deze zijn geschikt voor auto’s die meer dan 90% op de normale wegen rijden. De SUV band kan hoge snelheden aan en is beter toegerust op remmen en een goede waterafvoer. De SUV band heeft het profiel van een wegband, maar genoeg tractie om te gebruiken voor lichte terreinritten.

Landbouw- en grondverzetbanden.

Een landbouwband moet onder alle omstandigheden kunnen presteren. Bij het oogsten wilt u niet de gewassen beschadigen en bij regen moet uw machine niet in de drassige bodem wegzakken.

Een goede landbouwband levert u de hoogste productiviteit. Bij uw keuze moet u rekening houden met uw machine en het gebruik. Zo is trekkracht van groot belang, de eigenschappen van het profiel en kijken we of er sprake is van een juiste bandenspanning.

Velko Bandenservice heeft landbouwbanden voor alle machines en toepassingen. We werken samen met de merken B.K.T. en Firestone. Uw bandenspecialist kan u het beste voorlichten over welke landbouwband het beste bij uw landbouwvoertuig past. Wij leveren deze voor u op maat!

Onze landbouwbanden zijn van hoogstaande kwaliteit en toch betaalbaar.

Foto's van Fa. Velko Bandenservice

Fa. Velko Bandenservice image 1
Fa. Velko Bandenservice image 2
Fa. Velko Bandenservice image 3
Fa. Velko Bandenservice image 4
Fa. Velko Bandenservice image 5
Fa. Velko Bandenservice image 6
Fa. Velko Bandenservice image 7
Fa. Velko Bandenservice image 8

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Adres
De Mossel 6
1723 HZ  Noord-Scharwoude
Mobiel
06-52602820
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Fa. Velko Bandenservice. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map