Zeer lichte bewolking11.6 ℃

Van Westende dealer occasions in Heerhugowaard

Van Westende dealer occasions

Pascalstraat 25
1704RE Heerhugowaard
072-7853618
info@vanwestendedealeroccasions.nl
https://www.vanwestendedealeroccasions.nl/

Van Westende dealer occasions

Wilt u kwaliteit met een supersnelle service? Kies dan voor Van Westende Dealer Occasions aan de Pascalstraat 25 in Heerhugowaard. Van Westende Dealer Occasions is hét bedrijf in Noord-Holland waar u honderden topoccasions kunt kopen, zónder het gebruikelijke poeha dat u bij bedrijven met zoveel occasions gewoonlijk treft. Van Westende Dealer Occasions staat voor een warme familiaire sfeer en een groot aanbod van occasions: u wordt geholpen door een klein deskundig team dat u van A tot Z adviseert en begeleidt met de aankoop van uw occasion.

Foto's van Van Westende dealer occasions

Van Westende dealer occasions image 1
Van Westende dealer occasions image 2

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Beoordeling(en)


Peter Vedder
22-04-2022

Review:
Via de website van Van Westende een aantal auto's gevonden, welke wij wilden bekijken. Aldaar aangekomen werden wij super vriendelijk ontvangen. Alles werd in werking gezet om een proefrit te kunnen maken. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Alle aanwezige werknemers weten waar zij over praten. Vriendelijk, bekwaam; kortom prettige mensen. Wij hebben een aantal proefritten gemaakt en hebben uiteindelijk een mooie, uitstekende Peugeot 3008 gevonden. Als laatste natuurlijk de financiële afhandeling, welke met koffie en zelfs een heerlijk broodje werd afgesloten. Samengevat, een prettig, uitnodigend bedrijf, waar je prettig en super vriendelijk een auto kunt aanschaffen.

Geef je beoordeling over Van Westende dealer occasions. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map