Bewolkt17.7 ℃

RijComfort in Wormer

RijComfort RijOpleidingen

Ben je op zoek naar een professionele rijschool met een hoog slagingspercentage? Dan heb je die nu gevonden: RijComfort in Wormer is hiervoor het juiste adres!

Wij zijn dé rijschool voor het behalen van je bromfiets-, motor-, auto- en aanhangerrijbewijs. Vraag nu een GRATIS proefles in de auto aan via onze website. www.rijcomfort.nl.

Tevens hebben wij een supermoderne RijSimulator op onze locatie in Wormer staan. Deze simulator geeft leerlingen de kans om stress-vrij te starten met autorijlessen. Op de simulator kunnen leerlingen zelfstandig de basisvaardigheden aanleren. Fouten maken mag op een rijsimulator.

Rijsimulator leerlingen hebben een gemiddelde slaagkans van maar liefst 84% op het eerste rijexamen en zijn 59% minder betrokken bij ongevallen in de eerste 12 maanden na het behalen van het rijbewijs (bron: Rij-instructie Juni 2016). Een proefles in onze RijSimulator is nu ook GRATIS. Meld je aan via onze website, of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Foto's van RijComfort

RijComfort image 1
RijComfort image 2

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Adres
Stofkuipstraat 1B
1531 NC  Wormer
Telefoon
075-6707590
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over RijComfort. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map