Bewolkt17.7 ℃

Kerstboom Amsterdam

Kerstboom Amsterdam

Ben je op zoek naar een mooie kerstboom van zeer goede kwaliteit? Wij zijn je graag van dienst! Je kunt ook kiezen uit verschillende standaards, verlichting, kerstballen en zelfs complete decoratiesets. Kies zelf de gewenste bezorgdatum en volg onze bezorger live.

Een kind kan de was doen. De eerste keuze betreft een boom van Premium of Topkwaliteit. Ga je voor de mooiste kerstboom van Amsterdam of voor een mooie volle zeer scherp geprijsde kerstboom? Voor ieder wat wils en van goede kwaliteit. Wij leveren absoluut geen afdankertjes! Voordat de kerstboom bij ons vertrekt, zagen wij de kerstboom netjes recht af en boren een gat aan de onderkant voor de kerstboomstandaard met een pin. Heb je nog geen kerstboomstandaard, vergeet die dan niet mee te bestellen. Indien gewenst kan er ook nog voor versiering of verlichting worden gekozen. Weet je zeker dat je bestelling compleet is, ga dan door naar de betaalpagina. Kies je gewenste bezorgdatum en betaal via Ideal of je creditcard.

Foto's van Kerstboom Amsterdam

Kerstboom Amsterdam image 1
Kerstboom Amsterdam image 2
Kerstboom Amsterdam image 3
Kerstboom Amsterdam image 4
Kerstboom Amsterdam image 5
Kerstboom Amsterdam image 6

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kerstboom Amsterdam. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map