Bewolkt17.7 ℃

Zorgeloos van huis naar thuis, Makelaardij en Taxaties in Hoorn nh

Dennis van der Lee zorgeloos van huis naar thuis

Mijn naam is Dennis van der Lee en ik ben geregistreerd woningmakelaar en woningtaxateur. Naast mijn studie makelaardij heb ik een bouwkundige achtergrond met goede ervaring wat voor een makelaar / taxateur geen overbodige luxe is. Ik ben de makelaar & taxateur van “zorgeloos van huis naar thuis”.

Mijn doel is niet zoveel mogelijk taxaties uit te voeren of zoveel mogelijk woningen in de verkoop te hebben. Dit komt de kwaliteit niet ten goede. Ik ben van mening dat er met een kleinere woningportefeuille meer aandacht is voor de onderhanden zijnde opdrachten. Door korte lijnen en goed de wensen van de opdrachtgever te vertalen, bereiken we samen het meest optimale resultaat.

Zaken doet u met een persoon, niet met een bedrijf. Vertrouwen in de persoon die tegenover u zit is daarin heel belangrijk. Woningen die goed in de markt staan, verkopen zichzelf. 90% van alle woningen wordt via Funda gevonden. De rest via advertentie, contacten of verkoopbord.

Bij "zorgeloos van huis naar thuis" kunt u terecht voor de aankoop, verkoop en taxatie van woningen. Ook voor een bouwkundige aankoop- of verkoopkeuring en een vrijblijvende waardebepaling van uw huidige woning bent u bij mij op de juiste site.

Scherpe tarieven
Doordat ik een onafhankelijk makelaar ben kan ik met scherpe tarieven werken. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik u vertellen over de mogelijkheden.

Contact en bezichtigingen in het weekend of de avonduren is uiteraard mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact op onder: 06-83177664 of dennis@zorgeloosvanhuisnaarthuis.nl

Foto's van Zorgeloos van huis naar thuis, Makelaardij en Taxaties

Zorgeloos van huis naar thuis, Makelaardij en Taxaties image 1
Zorgeloos van huis naar thuis, Makelaardij en Taxaties image 2

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Adres
Mari Andriessenhof 45
1628 ZN  Hoorn nh
Mobiel
06-83177664
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Zorgeloos van huis naar thuis, Makelaardij en Taxaties. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map