Bewolkt17.7 ℃

De Zaanse Logopediepraktijk in Zaandam

De Zaanse Logopediepraktijk

Ons team bestaat uit 5 enthousiaste logopedisten, met ieder een eigen specialisatie. Door dit brede aanbod kunnen we elke logopedische vraag onderzoeken en zo nodig in behandeling nemen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij De Zaanse Logopediepraktijk terecht voor advies, onderzoek en behandeling.

Met 28 jaar logopedische ervaring in Zaanstad en de jaarlijkse bijscholingen kunnen we een goede kwaliteit leveren. Binnen het Medische Centrum Zaanzorg beschikt De Zaanse Logopediepraktijk over 3 volledig uitgeruste praktijkruimtes en is er makkelijk intercollegiaal overleg mogelijk.

In de logopedie behandeling van volwassenen wordt er samengewerkt met andere deskundigen, zoals huisartsen, fysio-en oefentherapeuten en de gehoorspecialist. Ook met externe KNO-artsen en andere medisch specialisten wordt er overlegd. Bij kinderen wordt daarnaast ook samengewerkt met de Zaanse GGD-logopedisten, met leerkrachten en intern begeleiders. Met collega logopedisten wordt regelmatig informatie uitgewisseld.

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Adres
Doctor C. W. H. van Raaltenpark 3
1506 LW  Zaandam
Telefoon
075-6162599
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Zaanse Logopediepraktijk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map