Zeer lichte bewolking14.3 ℃

De Pionier NHN in Sint Maarten

De Pionier NHN

Tyre Protector is een banden afdichtproduct ontwikkeld en getest in de UK. Het is een uniek mengsel van propyleen-glycol, eerste klas oplosmiddelen, hoog moleculaire gewichtspolymeren en verschillende diktes van rubbervezels en deeltjes welke allen niet toxisch zijn. Eenmaal in de band aangebracht wordt door de middelpuntvliedende kracht het product gelijkelijk verdeeld over de binnenkant van het loopvlak van de band, waardoor er een coatinglaag ontstaat.

Een te lage bandenspanning is de grootste oorzaak van een klapband en overmatige bandenslijtage. Een te lage bandenspanning veroorzaakt extra warmte en daardoor extra slijtage.

De meeste banden hebben een te lage spanning omdat de band lucht verliest via de microscopische poriën in het rubber (poreus). Bij de fabricage van banden is deze poreusheid alleen van belang in het loopvlakgebied. Tyre Protector is een technologisch geavanceerd afdichtingsproduct die lekkage voorkomt.

Tyre Protector is een laboratorium getest en een op de weg bewezen thixotropic banden-afdichtproduct, die onmiddellijk en permanent lekken in het loopvlak afdicht welke het gevolg zijn van scherpe voorwerpen van 6mm bij personenwagens en 12mm bij bedrijfswagens.

Voorkomt lekkage
Tyre Protector is een laboratorium getest en een op de weg bewezen thixotropic banden-afdichtproduct die onmiddellijk en permanent lekken in het loopvlak afdicht van max. 6 mm bij personenwagens en tot 12 mm bij commerciële voertuigen.

Voorkomt lage bandenspanning
Een te lage bandenspanning veroorzaakt extra warmte en daardoor extra slijtage en tevens vergroot het de kans op een klapband! Tyre Protector voorkomt een te lage bandenspanning, en verlengt daardoor de levensduur van de band en vermindert tevens het brandstofverbruik.

Milieuvriendelijk
De ingrediënten zijn niet toxisch, niet gevaarlijk, biologisch afbreekbaar, in water oplosbaar en kan met water worden verwijderd. Hierdoor kunnen banden opnieuw worden gebruikt of gerecycled.

Wielbalans
Tyre Protector beïnvloedt niet de balans van het wiel. Het is echter aan te bevelen, dit in het bijzonder bij personenauto’s, om eerst de wielen te laten balanceren alvorens Tyre Protector in te brengen.

Garantie op banden en velgen
Tyre Protector heeft geen gevolgen voor de garantie op banden en velgen.

Voor al uw verbandmaterialen en levering en onderhoud van de AED kunt terecht bij "De Pionier NHN" .Of kijk op me website www.depioniernhn.nl bij " AED/EHBO Webshop".Voor meer informatie of speciale actie prijs kunt u mijn mailen.

Foto's van De Pionier NHN

De Pionier NHN image 1
De Pionier NHN image 2
De Pionier NHN image 3
De Pionier NHN image 4
De Pionier NHN image 5

Zoek een bedrijf in Heemskerk:

Adres
Stroet 7
1744 GH  Sint Maarten
Mobiel
06-25352927
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Pionier NHN. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map