HEEMSKERK - Deze maand wordt Zing Mee in een speciaal Kerstjasje gestoken. Iedereen is van harte welkom om mee te zingen in Cultuurhuis Heemskerk olv zangdocent Claudette Beltman op donderdag 12 december van 12.30 tot 14.00 uur. Er worden uitsluitend Nederlandse kerstliederen gezongen. Gezellig, leuk, sfeervol voor zowel Nederlandstalige als anderstalige mensen.

Wil je graag meedoen maar je vind het niet fijn om alleen te komen? Dan kun je meelopen met Sheila, sociaal werker bij Welschap Welzijn. Vanaf 12.00 uur verzamelen mensen bij buurtcentrum Het Spectrum om gezamenlijk vanaf 12.15 uur naar Cultuurhuis Heemskerk te lopen.
De zangbijeenkomst is gratis en deze keer is de koffie, thee en de warme chocolademelk ook gratis. En is uiteraard iets lekkers voor bij de koffie.
De zangbijeenkomst is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Cultuurhuis Heemskerk, Taalhuis van Bibliotheek IJmond en welzijnsorganisatie Welschap Welzijn. De organisaties hebben als doelstelling om de taalontwikkeling te bevorderen op een gezellige ongedwongen wijze en om iedereen in contact te laten komen met muziek en elkaar. Muziek maakt je blij en zingen maakt je vrij.
Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Voor meer info kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl.