HEEMSKERK - De nieuwe brochure voor aankomend seizoen met allerlei nieuwe activiteiten op het gebied van muziek, toneel en beeldend is te verkrijgen bij Cultuurhuis Heemskerk (in het gebouw van het gemeentehuis) en bij de buurtcentra in Heemskerk.


In de brochure de bekende jaarcursussen (instrumenten en zang) maar ook informatie over de Speelmee-weken, twee maal per jaar, voor kinderen van 1,5 tot 12 jaar met kortdurende kennismakingscursussen. Zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen al met muzieklessen beginnen. Met name de harp, viool en cello zijn geschikte instrumenten om jong mee te starten.
De theaterafdeling bij Cultuurhuis Heemskerk wordt flink uitgebreid met korte cursussen (12 lessen) voor kinderen en vakantie-activiteiten. Ook voor volwassenen is een aanbod in ontwikkeling. De nieuwe docent Faye Pheil heeft veel ervaring en groot creatief brein met unieke ideeën.
Het afgelopen jaren zijn er diverse projecten en activiteiten geweest met tekenen voor kinderen onder leiding van Ellen van Putten en workshops voor jongeren en volwassenen bij Assumburg. Het aanbod wordt uitgebreid meer workshops voor jongeren en volwassenen en tekenateliers voor kinderen uit groep 5 t/m 8 en voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.
Het aanbod voor DJ en Muziekproducer wordt ook uitgebreid. Voor de beginners zijn er korte cursussen met 12 lessen op de vrijdag. Gevorderden kunnen na hun beginnerscursus doorgaan met jaarcursussen waarbij zij meer individuele aandacht krijgen en zich goed kunnen specialiseren en hun eigen unieke mogelijkheden ontdekken. Deze lessen worden gegeven op vrijdag en zaterdag. Het is mogelijk om het hele jaar in te stromen bij de jaarcursussen.
Voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking
Nieuwsgierig geworden naar alles wat er gaat gebeuren in Cultuurhuis Heemskerk? Haal snel een brochure op in Cultuurhuis Heemskerk of in de buurtcentra.
Meer info: www.cultuurhuisheemskerk.nl of 0251 836003.