HEEMSKERK - Bij de start van het nieuwe seizoen in de Derde Divisie is ADO '20 direct tegen een gevoelige nederlaag opgelopen. In eigen huis was men niet opgewassen tegen een sterker Hercules (0-3).

De gasten waren van meet af aan de bovenliggende partij en kwamen via Tyron Fonville dan ook snel op voorsprong hetgeen tevens de ruststand bleek. Als de Heemskerkers al kans hadden om op gelijke hoogte te komen dan was dat tien minuten na rust toen Sead Mazreku vrij kon inkoppen, maar dit recht in de handen van de keeper deed. Hercules besliste snel hierna de wedstrijd definitief. Uit een snelle tegenaanval was het Tijani Noslin die de 0-2 liet aantekenen. ADO '20 mocht nog even hopen na een terechte rode kaart voor Hovestad van Hercules, maar Noslin maakte met zijn tweede treffer van de middag een einde aan die illusie.

ADO '20 - Hercules 0-3 (0-1)
7. Fonville 0-1
56. Noslin 0-2
85. Noslin 0-3

ADO '20 mag komende woensdag 28 augustus opnieuw aan de bak als het de eerder uitgestelde wedstrijd in de KNVB-beker tegen ONS Sneek speelt. Aanvang 20.00 uur op De Vlotter.