HEEMSKERK - Na enkele hectische weken waarin bekend werd dat ODIN '59 en trainer Mark Kranendonk na dit siezoen uit elkaar gaan hebben de Heemskerkers zich in de thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde DOVO weer eens van hun beste kant laten zien.


Inmiddels lijkt de situatie na twintig wedstrijden uitzichtloos voor ODIN '59, maar de hekkensluiter van de derde divisie weigert te capituleren en ging tegen DOVO vol de strijd aan. Hierbij kon ook een tegentreffer, na een kwartier via El Karabhachi de thuisploeg niet breken. Zonder sterkmakers als Jarmo Vrenegoor (geschorst) en de in de warming-up geblesseerd geraakte Jonathan Richard knokte ODIN zich terug en nog voor het eerste halfuur om was zorgde Elton Kusi voor een knappe gelijkmaker.

Na de rust had de thuisploeg het lastig tegen de Veenendalers die vol de aanval zochten. Keeper Mike van der Wijst had het zodoende druk, maar liet zich niet meer passeren en de strijd die ODIN '59 aanging om het punt binnen te slepen was goed om te zien: 1-1. Een week voor de derby bij DEM werd zodoende het moraal weer wat opgekrikt.