UTRECHT - ODIN`59 begint na een dramatische competitiestart zijn draai te vinden in de derde divisie. Een week na de eerste zege van het seizoen wist de ploeg van Mark Kranendonk ondanks een 2-0 achterstand een punt uit het vuur te slepen bij Kampong.

De Heemskerkers speelden in Utrecht in de eerste helft allerminst goed en kwamen na een kleine twintig minuten op achterstand door Jort de Zeeuw. Die core werd kort na de rust verdubbeld door Merijn Muskens en zodoende leek ODIN op weg naar een nederlaag. Kort na de tweede treffer scoorde Niels Jager echter tegen en dat gaf het nodge vertouwen. Met de nodige strijd ging men op zoek naar meer en nadat de blessuretijd net was ingegaan kwam de beloning er oook toen Jarmo Vrenegoor de 2-2 liet aantekenen.

ODIN '59 is wel nog altijd hekkensluiter en speelt komende zaterdag thuis tegen Hoogeveen.