HARKEMA - ODIN '59 heeft zaterdag voor een daverende stunt gezorgd door het nog ongeslagen Harkemase Boys op te rollen. Het werd maar liefst 0-6 voor de ploeg van trainer/coach Anthony Correia.

Twee uur duurde de busreis naar Harkema, maar dat was het dubbel en dwars waard voor de Heemskerkers. Men stond namelijk nauwelijks twee minuten op het veld toen Sietse Brandsma, na een assist van keeper Meendering, koelbloedig de score opende. De Friezen kregen hierna goede kansen op de gelijkmaker. Zo wist onder meer Nicky Eekhout een bal op de lijn nog te redden. Terwijl de thuisploeg het vizier niet op scherp had staan was dat bij ODIN wel het geval. Kort voor de rust liep Jim Hulleman een voorzet van lars Boekel binnen: 0-2.

Toen Dustin Mijnders, opnieuw uit een assist van Boekel, de 0-3 binnen kopte was de wedstrijd feitelijk beslist. Harkemase Boys zocht nog wel de aanval, maar van de ruimte die ontstond profiteerde ODIN '59 optimaal en kleineerde zelfs de thuisploeg. Brandsma scoorde zijn tweede uit een assist van De Vries en stelde even later Jayson Halman in staat om ook een duit in het zakje te doen. Ook Mijnders maakte zijn tweede en bepaalde daarmee de eindstand op 0-6.