HOORNAAR - In de Derde Divisie heeft ODIN'50 zaterdag een knappe driepunter behaald bij SteDoCo. In een spannend duel won de ploeg van trainer/coach Anthony Correia met 2-3.

De Heemskerkers begonnen sterk aan het duel in Hoornaar en met name Jayson Halman was uitstekend op dreef. Tussen de 25e en de 30e minuut wist de aanvaller twee keer het net te vinden, achtereenvolgens op aangeven van Bas Kansen en Sietse Brandsma. Kort voor en kort na de rust was de voorsprong echter alweer verdwenen. Verheul schoot op slag van rust de bal hard in de kruising en de tweede helft was nauwelijks op gang toen Schröder de gelijkmaker liet aantekenen. Met nog een half uur te gaan nam ODIN ;59 een hernieuwde voorsprong toen Sietse Brandsma een voorzet van Lars Boekel tegen de touwen knalde. In een spannende slotfase hielden de Heemskerkers stand waardoor men nu op zes punten uit vier duels staat.