HEEMSKERK - ODIN '59 heeft het tweede punt van het seizoen binnen. In de thuiswedstrijd tegen FC Lisse werd er weliswaar niet gescoord, maar toch maakten beide ploegen er een aantrekkelijk duel van met een terechte uitslag.


Met een door diverse zaken gehavend elftal moest trainer Alex Geernaert vooraf even puzzelen met de opstelling, maar hij zal tevreden zijn geweest over wat hij gedurende een ruime negentig minuten zag van zijn ploeg. Tegen FC Lisse had zijn ploeg in de eerste helft zelfs het betere van het spel en met name de acties van Clifton Gorissen zorgden voor het nodige gevaar. Hoewel de Heemskerkers het meeste balbezit hadden was de beste kans kort voor rust voor de gasten, maar keeper Meendering wist knap te redden op de poging van Van Ekeris.

Na de rust namen de gasten iets meer het initiatief en zij werden enkele malen gevaarlijk voornamelijk via voormalig ODIN-speler Jeffrey Klijbroek. Hoewel de doelpunten uitblijven bleef het enerverend en in de slotfase had de goal aan beide kanten nog kunnen vallen. Ahmed Al Mahdi zag zijn inzet echter van de lijn gekeerd worden en aan de andere kant raakte Klijbroek de paal waardoor men eindigde zoals men begon.