HEEMSKERK - ODIN '59 heeft eindelijk de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Tegen DOVO uit Veenendaal wist de ploeg van trainer/coach Alex Geernaert na de rust het verschil te maken en uiteindelijk met 4-1 te zegevieren. Door de zege staan de Heemskerkers nu op vijf punten en gaan DOVO voorbij in de stand.

Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een kopbal van Ahmad el Mahdi na een assist van Sem van Amersfoort. Nog voor rust deden de gasten kwam DOVO op gelijke hoogte door een afstandsschot van Lulinho Martins: 1-1.

Tien minuten na de rust namen de geelblauwen een hernieuwde voorsprong door een schot van Clifton Gorrissen na voorbereidend werk van Mart Willemse. Het betere ODIN '59 sloeg toe op het moment dat het laatste kwartier inging met dank aan de net ingevallen Thom de Vries die eerst een assist van El Mahdi op waarde wist te schatten en later na een voorzet van Joey Kooge de eindstand op 4-1 bepaalde.