HEEMSKERK - Drie keer scoren, en toch met lege handen staan. Dat overkwam ODIN '59 zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Barendrecht. De Heemskerkse formatie had zeker recht op meer, maar paal en lat stonden meer geluk in de weg.

Toch moet de ploeg zich halverwege de eerste kansloos hebben geacht. Peter de Lange had Barendrecht in de eerste helft al op voorsprong gebracht en binnen drie minuten tilden Max van Dijk en Marouane Bakour de stand naar 0-3 Daarvoor hadden echter Jayson Halman en Lars Boekel (2x) al het aluminium geraakt. Toch rechtte de thuisformatie de rug en via twee doelpunten van Thom de Vries, waarvan de eerste uit een strafschop, werd de aansluiting gevonden. Halman had vervolgens in de slotminuut de gelijkmaker op zijn schoen maar raakte nu de lat. Al die pech brak ODIN '59 uiteindelijk op toen keeper Meendering een overtreding maakte op De Lange die de strafschop zelf benutte. De late treffer van Nicky Eekhout was slechts een doekje voor het bloeden.

ODIN '59 - Barendrecht 3-4 (0-1)
20. De Lange 0-1
65. Van Dijk 0-2
67. Bakour 0-3
76. De Vries (pen.) 1-3
86. De Vries 2-3
90+5. De Lange (pen.) 2-4
90+7. Eekhout 3-4