HEEMSKERK - Koploper ODIN '59 is na drie overwinningen op rij tegen het eerste puntenverlies opgelopen. In de thuiswedstrijd tegen vv Goes bleef de ploeg van Richard Plug steken op 2-2.

Daarmee deden de Heemskerkers zichzelf tekort want de kansenverhouding was duidelijk in het voordeel van de thuisploeg. Behalve de twee doelpunten werd namelijk drie keer het aluminium van paal en lat geraakt. De thuisploeg kwam na een half uur op achterstand door een treffer van De Winter, maar tien minuten later zorgde Ritchie Zinga met een prachtige treffer voor de gelijkmaker.

Kort na rust zorgde Kick Goot voor een Heemskerkse voorsprong, doch in de 79e minuut wist De Nooijer een punt te redden voor de gasten uit Zeeland. Ondanks het gelijke spel blijft ODIN '59 koploper met twee punten voorsprong op de concurrentie.