HEEMSKERK - ODIN '59 zit duidelijk in een mindere fase. De ploeg van trainer Alex Geernaert won een kleine drie weken geleden nog de uitwedstrijd bij DVS '33, maar pakte uit de daaropvolgende vier wedstrijden slechts één punt. Dinsdagavond verloren de Heemskerkers in eigen huis met 0-2 van Hoek.

HSV Hoek, waar voormalig Belgisch international Lorenzo Staelens de trainer is, kwam dinsdag niet om de show te stelen, maar puur voor het resultaat en slaagde daar in. het lukte ODIN '59, dat nogal wat aanvallende krachten mist zoals Kooge, De Vries en Gorissen, nooit om een gaatje te slaan in de hechte Zeeuwse defensie. De gasten profiteerden zelf in de twintigste minuut van Heemskerks balverlies en sloeg via Schalkwijk toe. Daarnaast was men nog een paar keer gevaarlijk in de omschakeling, maar keeper Joost Meendering wist telkens knap te redden.

Ook na de rust streden de geel-blauwen voor iedere meter, doch was er simpelweg geen doorkomen aan. Toen voormalig prof Istvan Bakx tien minuten voor tijd de 0-2 liet aantekenen wist men dan ook dat er deze avond niets te halen viel.

ODIN '59 speelt komende zaterdag weer thuis als ACV uit Assen op bezoek komt.