HEEMSKERK - In de Derde Divisie troffen de beide subtoppers ODIN '59 en FC Lisse elkaar, twee ploegen die aan een aardige opmars bezig zijn. De thuisploeg bleek in de eerste helft veel sterker, maar de gasten waren na rust het meest effectief en gingen met een 0-3 zege terug naar Lisse.

Bij afwezigheid van Lisse-trainer Robbert de Ruiter wegens familieomstandigheden nam Richard van heulen de honneurs waar bij FC Lisse en hij trof bij ODIN '59 zijn collega Anthony Correia met wie hij jaren in het eerste elftal van Telstar speelde. Van Heulen zag dat zijn ploeg het in de eerste helft moeilijk had en dat hij vooral zijn doelman Erik Cummins mocht danken die al in de vierde minuut Koen Tros van het scoren afhield en later ook op zijn post stond toen Sietse Brandsma voor hem opdook.

Terwijl ODIN '59 dus vergat om op het juiste moment toe te slaan deed FC Lisse dat via invaller Oussamma Siali die na een uur de ban brak. De achterstand kwam als een mokerslag aan bij de Heemskerkers en die werd nog harder toen Tom Duindam een afvallende bal tegen de touwen schoot. In de slotfase wist invaller Luca Tarani het leed nog erger te maken en bepaalde hij de eindstand op 0-3.