ERMELO - ODIN '59 is 2020 begonnen met een forse, ietwat geflatteerde nederlaag bij directe concurrent DVS '33. In Ermelo kwam er einde aan een uitstekende uitreeks voor de ploeg van Anthony Correia die met 4-1 onderuit ging.

Het duel tussen de nummers drie en vier van de Derde Divisie kende een matige eerste helft werd er niet gescoord al waren de Heemskerkers in die fase wel de betere op het veld. Na de rust brandde het duel echt los en de toon werd gezet door de gasten toen Jayson Halman een prima individuele actie wist af te ronden. ODIN '59 kon echter niet lang genieten van de voorsprong. Twee minuten later kon Joshua Patrick namelijk volledig vrij inkoppen na een vrije trap en dezelfde speler bracht de thuissploeg halverwege de tweede helft op voorsprong. Extra zuur voor de Heemskerkers die eigenlijk vlak daarvoor een strafschop hadden moeten hebben toen Thom de Vries binnen de zestien gevloerd werd.

Toch kreeg ODIN '59 even later wel een strafschop na een handsbal, maar keeper Huiskamp stopte de inzet van Halman. Toch bleven de Heemskerkers op zoek gaan naar de gelijkmaker, maar in blessuretijd kreeg men het deksel op de neus toen eerst Benjamin Roemon en vervolgens Olivier Pilon de eindstand op 4-1 wisten te bepalen.