HEEMSKERK - Bij de start van de Derde Divisie heeft ODIN '59 direct averij opgelopen. De Heemskerkse formatie van Ted Verdonkschot ging in de thuiswedstrijd tegen Staphorst niet goed om met de kansen waar de tegenstander wel op de juiste momenten toesloeg.

In de eerste helft vielen er geen doelpunten al het was ook toen al een open strijd met kansen aan beide kanten. Doelman Joost Meendering moest in de derde minuut al redden op een inzet van Benjamins. Ook de thuisploeg kreeg mogelijkheden, maar aangezien Koen Tros, Lars Boekel en Thom de Vries het vizier niet op scherp hadden kon keeper Maats groeien in de wedstrijd.

Staphorst sloeg vervolgens kort in de tweede helft keihard toe. Binnen tien minuten hadden De Grote en Reuvers de stand naar 0-2 getild. Met een fenomenale knal bracht Thom de Vries de hoop weer terug bij de Heemskerkers, maar de thuisploeg wist niet door te drukken waarna Kin in blessuretijd aan alle illusies een eind maakte: 1-3.