HEEMSKERK - ODIN '59 heeft de koppositie in de Vierde Divisie vast kunnen houden na een moeizame zege op WNC. De ploeg van trainer/coach Richard Plug won op eigen veld met 2-1.

De start was veelbelovend voor de Heemskerkers toen Sven Deen al na zeven minuten profiteerde van slordig balverlies van de gasten en de openingstreffer tegen de touwen schoot. Het bleek geen opmaat voor een makkelijke zege want nadien speelde de Plug-equipe slordig en gunde het de gasten uit Waardenburg terug in de wedstrijd te komen. Dat gebeurde na ruim twintig minuten toen Kay van den Boogaard vanaf de rechterkant naar binnen kapte en met links de bal onhoudbaar voor keeper Meendering in de bovenhoek schoot.

Pas aan het eind van de eerste helft en in het begin van de tweede helft kreeg ODIN '59 weer iets meer grip en vijf minuten na de rust maakte Deen zijn tweede van de middag toen hij na een corner de bal in de verre hoek kopte. WNC ging in het vervolg alles op de aanval spelen en dat ;everde soms hachelijke momenten op voor de Heemskerkers die desondanks op de been bleven.

Volgend weekend gaat koploper ODIN '59 op bezoek bij hekkensluiter ASV De Dijk.