HEEMSKERK - In de zesde wedstrijd van het seizoen is ODIN '59 de ongeslagen status kwijt geraakt. De ploeg van trainer Richard Plug blijft ondanks de nederlaag tegen Nieuwenhoorn (2-4) wel koploper.

Na een half uur spelen leek er niets aan de hand voor de Heemskerkers die de gasten overklasten en via treffers van Mart Willemse en Hamza Rahiou op een comfortabele 2-0 voorsprong kwamen. Die score had met iets meer zorgvuldigheid ook zomaar hoger kunnen uitvallen. Nog voor rust bracht Winterberg namens de gasten de spanning terug en vervolgens ging er veel mis.

Het eerste schot op doel na de rust van Gomes Almeida leverde immers de gelijkmaker op. ODIN '59 kreeg hierna ook nog de kansen om te winnen, maar kreeg in de slotminuten zelfs het deksel op de neus. Winterberg maakte zijn tweede van de middag en in blessuretijd bepaalde Van der Wal de eindstand op 2-4.