OSS - Na drie nederlagen op rij heeft Telstar een punt overgehouden aan het uitduel bij TOP Oss. de ploeg van trainer Andries Jonker kwam twee keer op achterstand, maar net zo vaak wist Reda Kharchouch de stand gelijk te trekken.

Met de niet geheel fitte Glynor Plet op de bank was de openingsfase voor de thuisploeg die ook nog eens op gang werden geholpen door een eigen doelpunt van Shaquill Sno die een voorzet van Gravenberch achter zijn eigen doelman Wolfs schoot.Een kwartier later werd het gelijk toen Anthony Berenstein met een diepe bal Kharchouch wist te bereiken die na een knappe individuele actie ook nog eens koelbloedig bleef. Desalniettemin ging de thuisploeg met een voorsprong rusten toen de Telstar-defensie niet stond op te letten bij een voorzet van Langedijk en de vrijstaande Philippe Rommens de 2-1 tegen de touwen kopte.

In de tweede helft werd het vervolgens een open wedstrijd met kansen over en weer waarin wederom Kharchouch al rap voor de gelijkmaker tekende. Ditmaal door een voorzet van Richelor Sprangers op waarde te schatten. In het laatste half uur kregen beide ploegen vervolgens goede kansen op een voorsprong, maar werd er niet meer gescoord en de eerlijkheid gebied te zeggen dat de 2-2 einduitslag ook een terechte was.