AMSTERDAM - In de Keuken Kampioen Divisie hebben Jong Ajax en Telstar in een Noord-Hollandse derby de punten gedeeld. Reda Kharchouch wist na de rust een punt te redden voor de gasten nadat de Ajax-beloften in de eerste helft een 2-0 voorsprong hadden genomen.

Jong Ajax kwam op voorsprong via Sontje Hansen nadat Shayne Pattinama de bal ongelukkig tegen hem aanschoot. De 2-0 kwam op naam van Victor Jensen na een prachtige assist van Naci Ünuvar.

In de tweede helft leverde Jong Ajax-aanvoerder Kik Pierie de bal in bij Reda Kharchouch. De topscorer bracht de spanning terug: 2-1. Na hands van Quinten Timber mocht Kharchouch vlak voor tijd aanleggen voor een penalty. Keeper Scherpen was kansloos en zo eindigde men op 2-2.