HEEMSKERK - ODIN '59 heeft eindelijk de eerste driepunter van het seizoen binnen weten te halen. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot wist in eigen huis, zonder publiek, tegenstander DVS '33 uit Ermelo te verslaan.

Hoewel het reeds de vijfde speeldag was werd het voor de Heemskerkers pas de derde competitiewedstrijd vanwege de corona-perikelen in de afgelopen weken. ODIN '59 had het niet altijd makkelijk tegen de gasten uit Ermelo, maar wist op basis van wilskracht toch een verdiende zege te grijpen.

De toon werd daarvoor gezet in de laatste minuut voor rust toen Lars Boekel op prachtige wijze een vrije trap tegen de touwen schoot. Toch was de voorsprong van korte duur want vijf minuten na de pauze stond de thuisploeg ineens op achterstand door treffers van Roemeon en Pilon.

ODIN herpakte zich onmiddelijk en via een fraai schot van Thom de Vries was het duel na een uur spelen weer in evenwicht. En met nog twaalf minuten op de klok wist men zelfs de volle buit te grijpen toen Ahmed Al Mahdi op aangeven van Niels Jager de bal met een bekeken schuiver in het doel schoot: 3-2.