BREEZAND – DSS is er in Breezand niet in geslaagd om 2018 met een overwinning af te sluiten. Het eerste kwartier was nog voor de ploeg uit Heemskerk, maar in het vervolg keek het voortdurend tegen een achterstand aan. Uiteindelijk was het ZAP dat een ruime zege boekte, 31-24.

In de openingsfase wist DSS een voorsprong te pakken en deze uit te bouwen naar een verschil van drie punten. Nadat ZAP deze na twaalf minuten teniet had gedaan keek de ploeg van trainer/coach Serge ter Horst voortdurend tegen een achterstand aan.

Toch was DSS zeker niet kansloos. Althans, in het eerste bedrijf. De achterstand was met één of twee punten minimaal waardoor het zeker geen gelopen koers was. Hoe anders was dat na rust. De thuisploeg had in de veertigste minuut een 21-16 voorsprong te pakken en voerde de score hierna verder op. Met 26-17 en later 30-21 zag het er somber uit voor de gasten, die het thuisduel tegen ZAP ook al hadden verloren. Met 31-246 werd het een ruime nederlaag voor DSS, dat 2018 afsluit met een negende plaats.