HEEMSKERK - Het handbalseizoen van 2018-2019 zit erop. Het eerste damesteam van DSS heeft zich met een keurige 9e positie gehandhaafd in de landelijke Eerste Divisie. Het was een pittig seizoen voor de jonge ploeg die een krappe bezetting had met als gevolg een hoge belasting en een aantal blessures. Maar naast deze perikelen was er veel plezier in het spel zichtbaar en dat is de prestaties ten goede gekomen.

Afgelopen week heeft er overleg plaatsgevonden tussen de speelsters, begeleiding en het bestuur. Daarin is het wederzijdse vertrouwen uitgesproken om volgend jaar met het grootste deel van het team en trainer/coach Serge ter Horst door te gaan. Volgend seizoen zullen er dus veel vertrouwde gezichten terugkeren.

Op dit moment zijn er speelsters van buitenaf die hebben aangegeven interesse te hebben om zich bij het eerste team van DSS te voegen. Tevens is er mogelijk aanvulling uit de andere dames teams en is er doorloop van jeugdspeelsters. Zodra de planning met betrekking tot de voorbereiding van het nieuwe seizoen bekend is en ook welke speelsters zich definitief bij het team zullen aansluiten, zal dit op de DSS-website en de social media van DSS gepubliceerd worden.