HEEMSKERK - Met nog vijf wedstrijden te gaan is ODIN '59 defintief gedegradeerd uit de derde divisie. De ploeg van trainer Mark Kranendonk verloor zaterdag op eigen veld met 1-3 van de nummer voorlaatst, Kampong.

Het duel tegen de mede-degradatiekandidaat was eigenlijk illustratief voor het gehele seizoen waarin de Heemskerkers uit 29 wedstrijden slechts dertien punten haalden.Van Buuren bracht de gasten al na zeven minuten aan de leiding en scoorde kort na rust weer. Al die tijd liep de thuisploeg, dat ook nog een handvol geblesseerden meost missen, achter de feiten aan.

Na de 0-3 van Janssens mocht Patrick Boon vanaf elf meter nog wel de Heemskerkse eer redden, maar dat was slechts een doekje voor het bloeden.