HEEMSKERK – Het tweede team van Odin’59 is er niet in geslaagd om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. De Heemskerkse ploeg verloor in de tussenronde van eersteklasser BOL, 2-5.

Grote plaaggeest was Sietse Brandsma. De spits van BOL was met vier doelpunten de gevierde man bij de gasten. Na acht minuten kopte de aanvaller de openingstreffer binnen. Lang hoefde Odin’59 niet tegen een achterstand aan te kijken, want na tien minuten zorgde Milan Vissie voor de gelijkmaker. Dankzij een raak afstandsschot van Billy Tavares pakte de gastheer halverwege de eerste helft de voorsprong.

Tussen de 2-1 van Tavares en het moment dat scheidsrechter Raymond Schipper voor het rustsignaal fluit draait BOL alles om. Via Brandsma (intikker), Jack Schoon (vrije trap) en opnieuw Brandsma (kopbal) kijkt Odin’59 halverwege tegen een 2-4 achterstand aan.

Met kansen voor beide teams is ook de tweede helft erg enerverend. Drie minuten voor tijd maakt Brandsma ook aan de laatste spanning een einde. Een achterwaartse kopbal betekent de 2-5.

Odin’59 (2) – BOL 2-5 (2-4)
0-1 Sietse Brandsma (8e)
1-1 Milan Vissie (11e)
2-1 Billy Tavares (23e)
2-2 Sietse Brandsma (31e)
2-3 Jack Schoon (38e)
2-4 Sietse Brandsma (42e)
2-5 Sietse Brandsma (87e)

Odin’59 (2): Van Vliet. Krijgsman, De Boer, Halbersma, Van der Lugt (Calle Aragones/81). Hulleman, Kramer, Nagel (Edam/71). Tavares, De Graaf (Jager/63), Vissie.

BOL: Snoek. R. Molenaar, Rootlieb, Kliffen, Nan. Schaasberg (Schouwink/46), Tros, Schoon. Jonker, Brandsma, Plak (Ton/46).