HEEMSKERK - Na negen wedstrijden in de 1e klasse van het vrouwenvoetbal is ADO '20 inmiddels de grens van de vijftig doelpunten gepasseerd. De ploeg van trainer Patrick Hulshof scoorde er in de thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys weer driftig op los: 8-0.

Ondanks het gemis door blessures van enkele dragende speelsters ging de thuisploeg op De Vlotter weer fel van start en wist al rap het verschil te maken. Na zeven minuten oopende Judine Castricum de score. Binnen een tijdsbestek van nog eens twintig minuten werd die score snel opgevoerd door achterenvolgens Lotte Winder, aanvoerster Britt Denneman en Rosa Kruijver.

In de tweede helft wist men deze score te verdubbelen. Sanne de Wit en Eva Dennekamp wisten eveneens het net te vinden en vervolgens waren het zowel Castricum als Kruijver die hun tweede van de middag mochten maken.

Voor de winterstop komt ADO'20 nog tweemaal in actie. Komende zondag bij hekkensluiter Trekvogels in Nijmegen en een week later in de topper tegen het eveneens nog ongeslagen AFC.