HEEMSKERK - Vooraf was men bij koploper ADO`20 VR1 nog wel bevreesd voor RKHVV gezien de resultaten die deze ploeg in de voorgaande wedstrijden haalde. Er stond echter wederom geen maat op de Heemskerkse vrouwen die meedogenloos hard uithaalden.

De ploeg van trainer Patrick Hulshof had zich voorgenomen om scherp aan de wedstrijd te beginnen en daar slaagde men volledig in. Reeds snel werd duidelijk dat de tegenstander uit Huissen toch niet zo sterk was dan men eerst vermoedde en ADO`20 had de gasten dan ook al snel op de knieën.

Uiteindelijk stopte het telraam pas op de tien waarbij een glansrol was weggelegd voor Rosa Kruijver die de helft van de roductie voor haar rekening nam, waaronder een hattrick in de eerste helft binnen zes minuten. De overige treffers van Nina Roskam (2), Eva Dijkkamp, Tara Noom en Sanne de Wit zorgden voor een 10-0 eindstand.

Met de volle buit zeven wedstrijden blijven de Heemskerkse vrouwen daardoor koploper al blijft AFC op het vinkentouw met slechts twee punten achterstand en is ook Always forward, dat pas vijf wedstrijden speelde, nog in beeld. Komende zondag gaat ADO '20 op bezoek bij de ummer vier in de stand, Hoogland.