HEEMSKERK - Na een uitstekende competitiestart in de Tweede Divisie lijkt ADO`20 het de laatste weken even kwijt te zijn. Tegen hekkensluiter FC Lisse, dat dit seizoen nog niet had gewonnen, ging de ploeg van Roy van der Mije zondag met 1-2 onderuit, en dat betekende de derde nederlaag op rij.


Op zich begon de thuisploeg nog niets een zo verkeerd met mogelijkheden voor Dylan George en Milan Zonneveld. Naarmate het duel vorderde nam FC Lisse, sinds enige weken onder leiding van trainer Sjaak Polak, het heft iets meer in handen, en dat leverde bij twee kansen evenzovele treffers op via Dyllandro Panka en Rowdy van der Putten.

Nadien liep de thuisploeg vooral achter de feiten aan al kreeg het hoop toen Zonneveld scoorde op aangeven van invaller Jilani Helder. In het slotoffensief was er bine eenzelfde recept, maar ditmaal kwam Zonneveld net tekort en bleef het zodoende bij 1-2.

ADO '20 is zodoende inmiddels afgezakt naar plaatst twaalf en gaat komend weekend op bezoek bij de nmmer veertien, Jong Almere City FC.