HEEMSKERK - ADO '20 heeft woensdagavond voor een aardige bekerstunt gezorgd door tweede-divisionist Koninklijke HFC uit te schakelen. De ploeg van Roy van der Mije zegevierde met 2-1 over de Haarlemmers.

Koninklijke HFC leverde op bezoek bij ADO’20 een al een hele matige eerste helft af. De Heemskerkers kwamen via Jan-Willem Tesselaar op een verdiende voorsprong.

Met nog zo’n twintig minuten te gaan deden de gasten wat terug op De Vlotter. Sietse Brandsma was weer eens de doelpuntenmaker op aangeven van Roy Castien: 1-1. Een rode kaart voor Kane Prins was het breekpunt voor de Haarlemmers want kort hierna scoorde Sead Mazreku de 2-1 voor ADO '20 waardoor de "superezels" in de koker gaan voor de loting van het hoofdtoernooi.