WERKENDAM - Na vijf wedstrijden waarin slechts één punt werd behaald heeft ADO '20 weer eens van het zoet der overwinning mogen proeven. Op bezoek bij Kozakken Boys toonde de ploeg van Roy van der Mije door een 2-0 achterstand ongedaan te maken: 2-3.

De Heemskerkers moesten in Werkendam wel eerst even worden wakker geschud want na zes minuten keek men al tegen een 2-0 achtestand aan. Bilate scoorde vanaf de strafschopstip en Geelhoedt verdubbelde die score. ADO '20 herstelde zich snel want Milan Zonneveld vond al in de 12e minuut de aansluiting. De spits kreeg een unieke kans om ook voor de gelijkmaker te zorgen, maar miste een strafschop. Kort hierna wist ploeggenoot Feyo Glim de ruststand alsnog op 2-2 te brengen.

Zonneveld vertolkte uiteindelijk alsnog een heldenrol door vier minuten voor tijd de 2-3 te laten aantekenen. In de slotfase hiled keeper Liklikwatil de Heemskerkers vervolgens overeind.