HEEMSKERK - ADO '20 heeft in de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis een belangrijke stap gezet richting handhaving in de Tweede Divisie. Door een 3-0 overwinning maken de Heemskerkers zich goed los van de onderste vier plaatsen.

Na een nerveus begin waarin ADO '20 wel het betere van het spel had werd de score geopend na 23 minuten. Daan Boerlage bediende Joey van Esveld die een meter of twintig doeltreffend uithaalde.

Boerlage kroonde zich na rust zelfs tot man van de wedstrijd. Na een uur spelen kreeg keeper Van der Kleij een schot van Milan Klopper niet onder controle en was Boerlage alert op de rebound. Vlak voor tijd bekroonde hij zijn sterke optreden door ook nog een vrije trap tegen de touwen te jagen: 3-0

ADO '20 - Excelsior Maassluis 3-0 (1-0)

23. Van Esveld 1-0
59. Boerlage 2-0
87. Boerlage 3-0