VEGHEL - Door een knappe zege in Veghel klimt ADO '20 naar de middenmoot van de Derde Divisie. De ploeg van trainer Roy van der Mije wist tegen Blauw Geel '38 met 0-2 te zegevieren.

Ten opzichte van een week eerder werd het doel verdedigd door Nick Boom die de voorkeur kreeg boven Björn Haggerty. Voor Boom stond de verdediging als een huis en de keeper hoefde dan ook niet vaak in actie te komen. Na een half uur namen de Heemskerkers zelf een voorsprong door een fraaie schuiver van Daan Boerlage.

Ook na de rust bleef ADO '20 het spel dicteren en halverwege de tweede helft wist men het duel te beslissen toen Raymond de Waard na een knappe actie doel trof. De gasten wisten hierna het duel gecontroleerd uit te spelen.