BEVERWIJK/HEEMSKERK - Misschien sta je er niet vaak bij stil. Maar om je heen zie je meer hout dan je denkt. Op woensdagmiddag 27 september organiseert NME Beverwijk een middag waarbij alles in het teken staat van hout. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kom jij ook?

Zoektocht en knutselen

Deze middag krijg je een zoekkaart met foto’s om op het erf van Kinderboerderij De Baak op zoek te gaan naar alles wat van hout is. Dit is meer dan je denkt. Ook kun je de jaarringen in boomschijven bekijken en in de educatieruimte met hout knutselen.

Het belooft een actieve en leerzame middag te worden. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!