HEEMSKERK - Op zaterdag 7 oktober a.s. organiseert Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel weer hun jaarlijkse veiling. De veiling begint om 11:00 uur en zal tot ongeveer 13:00 uur duren.

Onze vrijwilliger Gerard Beentjes is weer druk in de weer geweest en heeft voor deze veiling liefst twee Rietveldstoelen gemaakt, te weten een Kratstoel, gemaakt van vurenhout en een Rietveldstoel gemaakt van het hout van kerkbanken.

Inclusief de stoelen, worden er 120 items geveild. Deze items zijn te zien op de website van de kringloopwinkel op www.kringloopwinkelheemskerk.nl Voor wie deze items in het echt wil zien worden er op 3, 4 en 5 oktober kijkdagen georganiseerd tijdens de openingstijden van de winkel van 12:00 en 16:00 uur. Een paar kleinere items zijn nu al te zien in een speciaal daarvoor ingerichte vitrinekast. Als extra veilingitem is er een teakhouten Indonesische naaidoos. Jan en Cora hebben hier enkele schatten in verstopt en ook op deze naaidoos kan natuurlijk geboden worden. Wat er in zit blijft nog geheim.

Zoals gebruikelijk bij De Groene Ezel, wordt ook nu de totale opbrengst van de veiling gedoneerd aan drie goede doelen in de IJmond. Dit jaar zijn dat Dierenambulance Kennemerland, Dierendorp Heemskerk en Voedselbank IJmond. Dus sla uw slag en help tegelijkertijd deze drie door de vrijwilligers van de kringloopwinkel gekozen doelen.

Kringloopwinkel De Groene Ezel kunt u vinden aan de Lijnbaan 14 in Heemskerk