HEEMSKERK - Op woensdag 10 februari organiseert NME Heemskerk een middag over vogels op kinderboerderij Dierendorp. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur, kom jij ook? Let op: deze activiteit is van 13 januari naar 10 februari verplaatst.

Indeling Deze middag kun jij op het terrein van Kinderboerderij Dierendorp een leuke rondleiding volgen langs de gevleugelde bewoners. Je mag ook een wintersnack voor de buitenvogels ophangen en je krijgt nog iets mee waardoor je thuis zelf aan de slag kunt! Er zijn 40 pakketjes beschikbaar. Op = op! Het belooft een leuke en leerzame middag te worden, kom jij ook? Deelname is gratis. Meld je wel aan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogels.

Maatregelen rondom corona
Gezien de maatregelen rondom corona zijn de educatieruimte en de toiletten gesloten, de rondleiding zal dan ook op het buitenterrein plaatsvinden. U wordt verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. Tevens vragen wij u om de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen. Check vooraf: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/themamiddagen en houd onze facebookpagina in de gaten.

Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!