HEEMSKERK - Op zaterdag 25 juli start Scapino met de verhuizingsuitverkoop in Heemskerk. De actie duurt een paar weken, want het filiaal gaat deze zomer verhuizen. Over een maand opent de nieuwe winkel aan de Gerrit van Assendelftstraat 2A midden in het centrum. In het filiaal aan de Kerkweg vind je vanaf dit weekend een collectie (sport)schoenen en kleding voor dames, heren en kinderen. De complete collectie in deze uitverkoop shop je met maar liefst 50% korting. Zeker de moeite waard dus om even een kijkje te nemen.

Opening nieuwe winkel in augustus
Ondertussen start de verbouwing in het nieuwe pand, waar op zaterdag 22 augustus een compleet nieuwe Scapino zal openen. Er komt een nieuw logo, nieuw assortiment en compleet nieuwe beleving. Heel anders dus dan we van Scapino gewend zijn. Er wordt een spetterende opening gepland met allerlei aantrekkelijke deals.

Transformatie naar Scapino nieuwe stijl
De vernieuwde winkel moet passen bij de nieuwe formule van de schoenenwinkel. Daarom vind je een compleet nieuwe indeling in de winkel. Zo heeft Scapino Heemskerk straks een heus sneakerplein met sneakers voor dames, heren en kinderen. Voortaan worden de schoenen ook op stijl en model bij elkaar gepresenteerd en niet meer in lange rijen per maat. De winkel zelf is veel lichter en straalt de kwaliteit en beleving uit die past bij de nieuwe formule. Wat hetzelfde blijft is de prijs en kwaliteit. Op dat gebied wil Scapino nooit concessies doen.

Modern logo met de bekende kleurcombinatie
Het nieuwe logo is een opgefriste en modernere versie van het Scapino-logo dat de mensen al kennen. Het geeft weer hoe Scapino zich als formule ontwikkelt en meebeweegt met de tijd. Dit logo past bij het DNA en geeft met de karakteristieke rood-gele kleurcombinatie de juiste herkenbaarheid in het straatbeeld.

Voordelig dichtbij

Scapino staat dicht bij de consument. De winkelketen is zeer toegankelijk en bijna letterlijk om de hoek. Zo kan de consument elk moment van de dag zijn directe behoefte aan schoenen en bijpassende kleding met de beste prijs-kwaliteit vervullen. Scapino biedt daarom een grote collectie (sport)schoenen en kleding voor iedereen. Van basics tot een grote diversiteit aan A-merken.