HEEMSKERK - Dit jaar wordt de Truckrun voor mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking gehouden in Heemskerk! De Truckrun zal zijn op zaterdag 21 september 2019. Opstellen en Start rit ±13.30 uur via de Duitslandlaan in Heemskerk.

De Truckrun wordt dit jaar georganiseerd door een aantal zeer enthousiaste mensen van de Stichting GlobeTruckers en de Harteheem: René Penning, Melgert Rink, Odette Kruidenberg, Mandy Penning, Dorothée Stoop en Thessa Schipper.

Dit jaar zullen er ongeveer 100 trucks meerijden maar we hebben ook nog de beschikking over een bus van Connexxion en een tweetal klassieke brandweerwagens dus zal er plek zijn voor zo’n 130 bijrijders. We hopen dan ook van harte dat zoveel mogelijk mensen met een beperking een onvergetelijke dag zullen hebben. We zitten voor de bijrijders bijna aan het maximale aantal inschrijvingen maar we kunnen nog een paar mensen in de bus kwijt. Informatie kunt u vinden op de website van de GlobeTruckers: www.stichtingglobetruckers.nl daar is het ook nog mogelijk om bijrijders in te schrijven.

In vergelijking met voorgaande jaren rijden we de route dit jaar grotendeels andersom. Laat u dus niet verrassen als we opeens van de andere kant af komen! Net als andere keren adviseren wij u om (vooral voor de kinderen) te zorgen voor gehoorbescherming want het kan gebeuren dat er een vrachtwagen gaat toeteren.