HEEMSKERK - Tijdreizen is echt mogelijk! Hoe zou het zijn als je met een tijdmachine in een andere tijd terecht komt? Zou je je verbazen over wat je dan ziet? Reis tijdens deze cursus mee naar het verleden en de toekomst.


Kruip in de huid van een oermens die uit jagen gaat of beeld je in hoe het is om onder te duiken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Of vlieg als robotmens in 2100 naar een onbekende planeet waar je nieuw leven ontdekt. In deze cursus leer je door middel van toneelspel hoe je je kunt inleven in mensen uit een andere tijd. Dit leer je door verschillende toneeloefeningen en natuurlijk door gebruik te maken van jouw eigen kennis van het verleden of jouw fantasie over de toekomst.
Ben jij klaar voor het avontuur? Dan is deze theatercursus echt iets voor jou!

De theatercursus is voor kinderen uit groep 5 t/m 8 en start woensdag 9 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in Cultuurhuis Heemskerk. In totaal zijn er 12 lessen olv theaterdocent Faye Pheil en uiteraard eindigt de theatercursus met een presentatie voor publiek.

Meer informatie en aanmelden: Kom gerust even langs op de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk of kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl