HEEMSKERK - Het is mooi weer! Hoe leuk is het dan om een muzikale workshop te volgen in de buitenlucht, tussen de bomen en aan het water. Dat kan op het terras, achter het gemeentehuis in Heemskerk. Op zaterdag 19 juni is de terrasworkshop Jam Room Gitaar onder leiding van gitaardocent Timon Koomen.


Een jamsessie waarbij gitaristen van alle niveaus kunnen samenkomen en samenspelen. Vooraf kunnen nummers worden aangevraagd. De workshop is gericht op lekker spelen met veel verschillende en gemakkelijke nummers. Beginnende spelers kunnen leren van de gevorderden. En het is voor gevorderden een mooie kans om eventuele vragen te stellen en op niveau te blijven. De workshop is van 11.15 tot 13.15 uur.

Je kunt je aanmelden via de website van Cultuurhuis Heemskerk, www.cultuurhuisheemskerk.nl In de komende periode zijn er meer terrasworkshops op zaterdag die georganiseerd worden door Cultuurhuis Heemskerk. Zo komen de de ukelele en de djembé ook nog voorbij. Nieuwsgierig wanneer en wat? Kijk dan in de agenda op onze website www.cultuurhuisheemskerk.nl. Hier staat eveneens vermeld hoe je je kunt aanmelden