HEEMSKERK - Mooie vioolklanken in de buitenlucht, aan het water en onder de bomen. De leerlingen viool en cello van Cultuurhuis Heemskerk geven op zaterdag 12 juni een prachtig concert met stukken uit de wereldwijde bekende Suzuki-methode. Met deze methode leren leerlingen goed op gehoor te spelen en ouders zijn nauw betrokken bij de lessen.


Met trots laten de leerlingen aan ouders en andere belangstellenden horen wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Veel lessen zijn online geweest het afgelopen jaar, maar zijn ondanks alles wel door gegaan. Iedereen is blij dat er weer samen gespeeld kan worden waardoor er nu een concert gegeven kan worden.

Het concert vindt plaats achter het gemeentehuis van Heemskerk. Aan de overkant van het water is een groot grasveld. Het cultuurhuis raadt belangstellenden aan om gezellig picknickmand en kleedjes mee te nemen en dan lekker naar het concert te gaan luisteren. Ook leuk om je kinderen op deze wijze kennis te laten maken met strijkinstrumenten. De jongste deelnemer van het concert is 4 jaar.

Het concert is zaterdag 12 juni van 14.00 tot 16.00 uur op het terras achter het gemeentehuis. Toegang is gratis. Meer informatie over terrasactiviteiten kun je vinden in de agenda van de website: www.cultuurhuisheemskerk.nl