HEEMSKERK - Vanaf donderdag 5 maart starten twee tekenateliers onder leiding van Ellen van Putten bij Cultuurhuis Heemskerk. Het tekenatelier voor kinderen uit groep 5 t/m 8 is van 16.00 tot 17.00 uur en het tekenatelier voor jongeren van 12 t/m 17 jaar is van 17.00 tot 18.00 uur.

Maak in 12 weken je eigen expositie. Onder leiding van kunstenares Ellen leert je werken met verschillende materialen. Stel je eigen stilleven samen met spullen die je in je jaszak of tas mee hebt, neem leuke foto’s mee van dierenkoppen of je selfie, bedenk een fantasie-landschap, laten we wat boeken stapelen of teken je eigen jas. Natuurlijk zal Ellen ook allerlei leuke voorwerpen meenemen om te tekenen, zoals een plant, schelpen of iets heel spannends. Je fantasie krijgt alle vrijheid maar er zullen ook lessen besteed worden aan teken-technieken om je verder te ontwikkelen. Voorafgaand aan de les wordt er een bekende kunstenaar besproken die als inspiratie dient voor de tekenopdracht. Je kunstwerken worden verwerkt tot een expositie met een officiële opening. Uiteraard zijn je ouders en andere bekenden daarbij van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden? Kom gerust even langs op de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk of kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl.