HEEMSKERK - Heemskerk wordt een dansschool rijker. En niet zomaar een dansschool. Rock’n Roll-dansschool Fabulous Fifties o.l.v. Elma Kerkling gaat na de kerstvakantie van start met danslessen voor beginners en gevorderden. De locatie waar de lessen gegeven gaan worden is eveneens bijzonder. Vanaf maart kunnen de voetjes van de vloer in het nieuwe pand Laurentz aan de Verherentstraat. Vanwege de verbouwing worden de lessen tot die tijd gegeven in Cultuurhuis Heemskerk. De Heemskerkers hebben al kennis kunnen maken met Fabulous Fifties tijdens de cultuur- en kerstmarkten in Heemskerk de afgelopen jaren waar zij demonstraties en workshops hebben gegeven.

Mensen die van Rock'n Roll-muziek houden en altijd al eens een keer hebben willen proberen om op deze vrolijke en swingende muziek te dansen, hebben nu geluk. Woensdagavond 8 januari worden proeflessen Rock 'n Roll voor zowel beginners als gevorderden gegeven in Cultuurhuis Heemskerk, aan de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.

Iedereen die rock’n roll-dansen wil uitproberen kan deelnemen. Met en zonder ervaring en ook zonder partner ben je van harte welkom. Rock 'n Roll is niet alleen dansen, maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen en gezelligheid. Jong en oud, beginners en (ver)gevorderden kunnen zich thuis voelen in de handen van ervaren lesgevers.

Elma Kerklingh, eigenaresse van Dansschool Fabulous Fifties, vertelt:
"Als wij aan het dansen zijn, zien we altijd weer mensen aan de kant staan met die blik in hun ogen van 'dat wil ik ook!' Vaak komen die mensen naar ons toe om te vragen waar zij dit kunnen leren." Heemskerkers hoeven straks niet meer als muurbloempje aan de kant blijven staan. Kom gezellig naar de proefles en kijk of het iets voor je is.....

Vanwege de grote belangstelling die al getoond is, zijn er op woensdag 8 januari op drie verschillende tijden proeflessen, namelijk: van 19.30 tot 20.30 uur en van 20.30 tot 21.30 uur een proefles voor beginners en van 21.30 tot 22.30 uur een proefles voor mensen met enige Rock 'n Roll-danservaring.
Aanmelding is niet verplicht, maar wordt vanwege de te verwachten opkomst, wel op prijs gesteld.
Voor aanmelding en/of informatie, bel Elma: 06 20 23 91 19, mail naar infofab50s@gmail.com, of kijk op www.dansschoolfabulousfifties.nl.