HEEMSKERK - In november opende de nieuwste locatie van Hajé Shops, Hotels & Restaurants in Heemskerk, langs de A9.

Het negende restaurant van Hajé is een pop-up locatie. Het restaurant biedt ook take away aan. Het restaurant is iedere dag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants
Hajé is een keten die te vinden is op verschillende plaatsen in Nederland. Het restaurant in Heemskerk is de negende locatie. Andere Hajé restaurants zijn onder andere te vinden in Lelystad, Joure en Nieuwegein. Hajé combineert restaurants, hotels en shops met elkaar. Bij een aantal locaties van Hajé is er ook een take away, om koffie, broodjes of een snack af te halen. Hajé staat voor gezond en lekker eten.

Strandgevoel
Hajé wil het strandgevoel van de badplaats graag laten terugkomen in het in- en exterieur. Het pand is dan ook een strandtent geweest. In het interieur komt allerlei beachy decoratie terug in de vorm van beeldjes en ornamenten. Ondanks het koude weer, voel je je op deze locatie als op een warme zomerdag. De sfeer is huiselijk en bedoeld om de gast zich meteen thuis te laten voelen.

Lunchen of dineren bij Hajé
Bij Hajé Restaurant Heemskerk kun je gezond en uitgebreid lunchen met een salade of een belegd broodje. Ook biedt Hajé warme gerechten aan, zoals tosti’s, soep, uitsmijters of de bekende kipsaté.

Koffie met gebak
Voor wie trek heeft in een kop koffie of thee met iets lekkers, staat het restaurant ook klaar. Het aanbod bestaat uit onder andere appeltaart en muffins. De koffie wordt gezet met de biologische Hajé koffiebonen.

Take away
Voor degenen die geen tijd hebben om op hun gemak te lunchen in het restaurant, biedt Hajé ook take away aan. Even snel een kop koffie of wat lekkers halen en weer door.

Openingsactie
Om de opening van het restaurant in Heemskerk te vieren haal je er een koffie to go voor maar €1,-. Deze actie is geldig tot 31 december 2021.